16.3 C
Medemblik
24 september 2020 16:52
Medemblik Actueel.

Handbalsters Tabor College hebben eerste overwinning in de pocket

Medemblik – De meiden van het Tabor College die in Rouan (Frankrijk) strijden om de wereldtitel handbal voor scholieren hebben de eerste wedstrijd in de pocket. Tegen de ploeg van Quatar werd het in een vrij ongelijke strijd 38-4 voor de West-Friese meiden.

Waar de Tabor-meiden vrijwel foutloos speelden stapelden de meiden uit Quatar de ene na de andere fout op elkaar. Het puur op de aanval gerichte speeltijl van de Tabor-meiden was onbegonnen werk voor de scholieren uit Quatar, bij de rust stond het al 16-3.

Lees ook: Handbasters Tabor College Hoorn onderweg naar WK Handbal voor scholieren

Morgen moeten de Tabor-meiden tegen Frankijk en Hongarij vol aan de bak, beide teams zijn van een heel ander kaliber dan de handbalsters uit Quatar, maar de speelsters en de trainer hebben er het volste vertrouwen in dat ook tegen deze twee landen de kans op winst aanwezig is.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?