Weerbericht Medemblik – koude start, later veel zon

MEDEMBLIK – Vanochtend was het massaal ruitenkrabben geblazen, de temperatuur dook tijdens zonsopkomst nog onder het vriespunt waardoor de eerste nachtvorst van het seizoen een feit is. In de vroege ochtend is er eerst nog kans op mist en deze kan zich nog wat verder uitbreiden maar in de loop van de ochtend komt de zon er snel door en dan krijgen wij te maken met een vrij zonnige dinsdag. De middagtemperatuur ligt rond de 9 graden bij een zwakke wind uit het zuiden tot zuidoosten. In de nacht naar woensdag kan de temperatuur weer even onder het vriespunt duiken.

Woensdag en donderdag zijn ook nog vrij zonnige dagen maar wel is er meer bewolking aanwezig, woensdag is het met 8 graden de koudste dag van de week, donderdag wordt het door de aanwezige bewolking alweer 11 graden wat vrij normaal is voor de tijd van het jaar.

Vanaf vrijdag draait de wind naar het westen en later naar het noordwesten en voert dan vochtige en koudere lucht aan. Tot en met zondag zullen wij hier last van hebben, elke dag vallen er wel enkele buien bij een matige, soms vrij krachtige wind uit het noordwesten. Overdag schommelt de temperatuur rond de 8 graden, de nachttemperatuur licht rond de 6 graden.

Reageren via facebook