Joey Vriend treedt op tijdens rommelmarkt in Wognum

WOGNUM – Joey Vriend, geboren in Wognum (1991), is een bekend liedjesschrijver, zanger, composer en arrangeur. Op zijn zeventiende ontdekte hij de magie van het fingerstyle gitaarspel, de klanken van de piano en het breekbare geluid van de harmonica. Het componeren, arrangeren en performen van eigen muziekstukken was de volgende logische stap. 

Hij treedt belangeloos op tijdens de rommelmarkt aan de Lekermeer 8 (1687 PB) in Wognum. Dit evenement vindt jaarlijks plaats in het laatste weekend van september (24 en 25 september) van 10.00 tot 15.00 uur. Beide dagen is Joey vanaf 14.00 uur te zien en te horen. Een extra reden om de rommelmarkt te bezoeken. Meer informatie over Joey is te vinden op Facebook en YouTube.

Waterproject

Vrijwilligers van de Stichting Vrienden van Safane organiseren dit jaar voor de vijfde keer een rommelmarkt. Het is inmiddels een bekend evenement in onze regio. De opbrengt komt ten goede aan een waterproject in het dorpje Safane in Burkina Faso. Met uw hulp is het mogelijk om over een paar jaar daadwerkelijk af te reizen naar Safane om samen met de lokale bevolking het project te realiseren. Een boortoren is al aangeschaft en staat opgesteld in theetuin Pronkjewail aan de Zuiderweg in Opperdoes. Ook ondernemer Agnes Clevers Textile Design uit Benningbroek ondersteunt het goede doel. Door het warme weer van de afgelopen dagen zijn wij ons extra bewust van het belang van (schoon) drinkwater. Daarom rekenen wij weer op uw komst. U gaat ongetwijfeld tevreden naar huis met een leuke aankoop voor weinig geld. Let op onze flyers die wij binnenkort verspreiden onder middenstanders.

Informatie

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.