15.2 C
Medemblik
21 oktober 2020 17:57
Medemblik Actueel.

Foto: HBP Media

Rommelmarkt Harmonie Crescendo Medemblik

MEDEMBLIK – Op zaterdag 11 maart 2017 van 9.30 uur tot 12.00 uur houdt Harmonie Crescendo een rommelmarkt in het St. Pieter, Ridderstraat 9 te Medemblik.Allerlei artikelen zullen hier dan van eigenaar wisselen.

Voor leuke prijsjes zijn er o.a. kleding, serviesgoed, speelgoed, cd’s, video’s, dvd’s, potten, pannen en meubeltjes te koop. Bent u ergens naar op zoek, dan moet u zeker even komen kijken op onze gezellige rommelmarkt. De opbrengst gebruikt Harmonie Crescendo om nieuwe bladmuziek en instrumenten aan te kunnen schaffen.

Kom dus kijken en kopen. Heeft u nog spullen die wij op de rommelmarkt kunnen verkopen, dan kunt u die vrijdag 10 maart tussen 16.00 en 18.00 uur aanleveren bij het St.Pieter.Als dat een probleem is of als u nog vragen heeft dan kunt u mailen naar crescendomedemblik@gmail.com.

Reageren via facebook