Trots Markt bij Kasteel Radboud

MEDEMBLIK – Zondag 22 september wordt Kasteel Radboud weer het toneel van de fameuze Trots Markt. Kom tussen 11.00 en 17.00 uur genieten van de eerlijke en ambachtelijke producten van deskundige aanbieders. De markt is gratis te bezoeken. 

Na de succesvolle eerste editie afgelopen zomer, mag ook dit najaar de gezellige Trots Markt niet ontbreken in Medemblik. De markt, bekend bij vele landgoederen en kastelen, is breed gesorteerd, aangepast aan het seizoen, met hapjes en vol entertainment.

Tekst loopt door onder de foto

Foto aangeleverd

Deze tweede editie wordt wederom neergezet door mensen vol passie, bevlogenheid en kennis. De aanbieders zijn met recht trots en vertellen dan ook graag over hun ambacht en product. In combinatie met de historische en rustieke omgeving van het kasteel en de haven is het een mooie beleving voor jong en oud.

Kom de Trots Markt zelf ervaren op 22 september, van 11.00 – 17.00 uur bij Kasteel Radboud in Medemblik!

[signoff]

Reageren via facebook