Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – zomers met veel zon

MEDEMBLIK – Vandaag dan eindelijk flink wat zonneschijn. Alleen in de ochtend kan het eerst nog wat bewolkt zijn. De temperatuur loopt op naar 26 graden en de wind is zwak tot matig uit het zuiden.

Het weer voor woensdag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 26 °C en is de wind zwak, windkracht 2. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 23 °C.

Het weer na woensdag

De komende dagen is het zonnig en droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 24 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 17 °C. De wind draait geleidelijk naar het noordoosten en is matig, windkracht 3. In het weekend neemt de kans op zon af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 20 °C.

Reageren via facebook