Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – veel bewolking maar wel droog

MEDEMBLIK  – Vandaag drukken wolkenvelden een stempel op het weerbeeld. De neerslagkansen blijven klein. De temperatuur zakt in de nacht naar 8 graden, vrijdagmiddag komt het kwik uit op 14 tot 15 graden. De wind waait matig, soms vrij krachtig uit het noordoosten.

Het weer voor zaterdag

Het wordt morgen geleidelijk minder bewolkt maar het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het helder en koelt het af tot ongeveer 13 °C.

Het weer na zaterdag

De komende dagen zijn er opklaringen en blijft het droog in Medemblik. Het is 13 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 5 °C. De wind waait uit het noordoosten en is matig, windkracht 3.

Reageer op dit onderwerp

X