16.4 C
Medemblik
21 mei 2020 00:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – bewolkt met toenemende kans op wat neerslag

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking waaruit in de loop van de dag soms wat lichte motregen kan gaan vallen. De middagtemperatuur blijft steken bij zi’n 8 graden en de wind is zwak en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar zondag koelt het af tot 5 graden.

Het weer voor zondag

Zondag opnieuw veel bewolking waar ook wat lichte motregen kan gaan vallen. Met 8 graden blijft de temperatuur boven normaal voor de tijd van het jaar en de wind waait uit het westen is is zwak, 2Bft.

Het weer na maandag.

Ook de aankomende week staat in het teken van veel bewolking met soms wat lichte motregen maar veel zal er niet gaan vallen. De temperatuur blijft t/m dinsdag boven normaal maar na woensdag daalt de temperatuur naar rond de 4 graden en krijgen wij te maken met nachtvorst. De wind blijft uit het zuiden waaien en blijft zwak tot matig, 2 tot 3Bft.

Reageren via facebook