Medemblik Actueel.

Filmhuis

Met Medemblik Actueel naar ‘De goede dinosaurus’

MEDEMBLIK – Het duurt nog een ruime 1.5 maand tot de deuren van het Bon-filmtheater weer open gaat. En om de start van het nieuwe seizoen goed te starten geven wij niet 2, niet 4 ook geen zes maar maar liefst 4 x 2 vrijkaarten weg voor de film van ‘De goede dinosaurus’.

Wat als de dinosauriërs niet waren uitgestorven? Gewoon omdat, zoals we aan het begin van de goede dinosaurus zien gebeuren, de meteoriet die een einde maakte aan de kolossen, de aarde rakelings voorbij vloog? Hoe zou de wereld er dan miljarden jaren later uitzien? We ontmoeten een jong gezin van Apatosuriërs; vader ploegt de akker, moeder zaait en de kinderen ravotten op het land. Een traumatische gebeurtenis veroorzaakt onrust in de dinosaurusgemeenschap en Arlo (een 70 meter hoge tiener Apatosaurus) gaat eropuit om de vrede te herstellen. Hij krijgt gezelschap van een mens, een jongetje genaamd Spot.

Wat moet je doen om kans te maken op 2 van deze vrijkaarten.. Eigenlijk is het heel simpel: Noem ons 2 Nederlanders die de stemmen doen van de dieren in deze animatiefilm. Mail je antwoord naar: redactie@medemblikactueel.nl onder vermelding ‘de goede dinosaurus’. De sluitingsdatum is 15 september aanstaande. De 4 winnaars worden op 17 september bekend gemaakt.

  • Datum: 23-09-2016. Aanvang: 19.00 uur.
  • Duur: 100 minuten.
  • Regie: Peter Sohn. Met de stemmen van o.a.: Svenno van der Kleijm, Ramon Andriesen en Gerard Ekdom.     
  • Theaterlocatie: Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik

Reageren via facebook