Medemblik Actueel.

Photo by: VA-Photograpy (www.facebook.com/VA.Photography.pascal)
Algemeen

Inwoonster Wervershoof wil geluid Kermis temperen

WERVERSHOOF – Een inwoonster van Wervershoof is in de pen geklommen en het college van Medemblik gevraagd of zij er voor kunnen gaan zorgen dat het geluid tijdens de kermis overdag op een lager volume komt te staan.

De inwoonster (naam bekend bij de redactie) wil zo gehoorbeschadiging door geluidsoverlast beperken en overprikkeling van de hersenen tegengaan. Dat dit niet iets nieuw is bleek afgelopen maandag wel toen in Hoorn de ‘stille kermis‘ werd gehouden waarbij het geluidsniveau op een stukken lager niveau komt te staan en ook de verlichting uit of vrijwel uitstaat. Mensen met een autistische stoornis zijn zo ook in staat om de kermis te bezoeken.

Zij vraagt het college dan ook of zij de de sterkte van het geluid wil monitoren en desgewenst aan gaat passen.

Reageren via facebook