Medemblik Actueel.

Exposities

Ontmoet kunstenaar Marius van Dokkum

ANDIJK – De expositie van Marius van Dokkum bij Expo De Mantel in Andijk trekt nog steeds veel publiek. Op veler verzoek is Marius van Dokkum daarom nogmaals uitgenodigd. Zaterdag 13 augustus van 13.00 tot 17.00 uur kunnen belangstellenden hem ontmoeten tijdens de ‘meet and greet’. Ook is het dan mogelijk om zijn verschillende boeken te laten signeren. 

Naast de humoristische schilderijen heeft Marius ook een kinderserie uitgebracht over het leven van Opa Jan met schitterende illustraties. Deze kinderboeken zijn niet alleen geïllustreerd, maar ook geschreven door Marius. De expositie loopt tot en met 10 september.

Meer informatie: Expositieruimte De Mantel, Hornpad 19 in Andijk. Telefoon: 0228-591425. Kijk ook op www.expositieruimtedemantel.nl.

Reageren via facebook