Michel Kraayvanger de beste kroegbaas van Nederland?

MEDEMBLIK – Kroegbaas Michel Kraayvanger van ’t Kraaienest uit Medemblik is doorgedrongen tot de Top 25 van de competitie De leukste kroegbaas van Nederland. Michel werd door een vaste klant ingeschreven en kan tot op heden rekenen op veel support van zijn klanten. Tot 15 juni wordt er gestemd voor de Top 25, daarna wordt er tot 30 juni gestemd in een Top 10. Donderdag 30 juni wordt de winnaar bekend gemaakt.

Er kan gratis op kroegbaas Michel Kraayvanger gestemd worden via de website http://www.deleukstekroegbaas.nl (1x per IP-adres) of onbeperkt per SMS (a 90ct per bericht). Stuur dan de tekst: KROEGBAAS MICHEL naar 3010. De kroegbaas met de meeste stemmen krijgt op 30 juni de titel De leukste kroegbaas van Nederland uitgereikt en krijgt een optreden van feestact Geen Stempel cadeau. De persoon die de winnende kroegbaas heeft opgegeven krijgt een minivakantie cadeau.

De leukste kroegbaas is een initiatief van feestact Geen Stempel. Vorig jaar was de actie een doorslaan succes. Meer dan 150 kroegbazen werden aangemeld, meer dan 36.000 keer werd er gestemd en media als Omroep Brabant, Dichtbij, Brabants Dagblad, RadioNL e.v.a besteden aandacht aan de actie. Uiteindelijk kwam kroegbaas Martin van Rooij van Keldercafé DownTown uit Oosterhout als winnaar uit de bus. Dit jaar waren er 161 aanmeldingen en staat de stemteller op bijna 20.000 stemmen.

De zoektocht naar de leukste kroegbaas van Nederland mag volgens Ricky van Geen Stempel gezien worden als een ode aan de kroegbazen die ons biertje tappen, die ons verzorgen, een luisterend oor zijn als dat nodig is, die altijd de sfeer erin brengen en ons een tweede huis proberen te bezorgen: “Voor al die kroegbazen hebben we de meezinger ‘De kroegbaas’ geschreven en opgenomen; om ze te bedanken en in het zonnetje te zetten.” De track was vorig jaar veelvuldig te horen op de radiozenders en is een graag gehoord liedje in de kroegen en feest cafés. De track is te bekijken en beluisteren via o.a. YouTube.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.