Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik: zonnige perioden maar ook kans op een bui

MEDEMBLIK – Een hoogtelaag ligt zaterdag boven de Britse Eilanden en veroorzaakt bij ons een zuidwestelijke stroming en een wisselvallig weerbeeld. Dit hoogtelaag trekt langzaam zuid- tot zuidwestwaarts en komt begin volgende week boven Portugal te liggen.

Vandaag zijn er flinke zonnige perioden maar uit de aanwezige bewolking kan lokaal een enkel buitje gaan vallen, heel veel neerslag gaat er niet vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 14 graden bij een matige wind uit het zuiden, in de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 11 graden.

Vrijdag is een kopie van vandaag, zonnige perioden, al is dan de kans op een bui wel wat groter, overdag 13 graden in de nacht naar zaterdag 10 graden en vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook