Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – Zwaar bewolkt gedurende de dag.

MEDEMBLIK – Vandaag hebben wij te maken met veel bewolking en uit deze bewolking kan wat motregen gaan vallen. De middagtemperatuur loopt op naar 8 graden bij een vrij matige wind uit het noordwesten. In de nacht naar zaterdag daalt het kwik naar 6 graden.

Tekst loopt door onder de afbeeldingen

Het weekend verloopt wisselvallig, zaterdag en zondag kunnen er enkele buien vallen maar ook is er wel wat ruimte voor de zon. De wind draait meer naar het westen en neemt vooral op zondag flink toe in kracht. Overdag temperaturen van rond de 9 graden en in de nachten rond de 6 graden.

Na het weekend blijft het rustig winterweer maar de echte winter is ver bij ons vandaan. Overdag liggen de temperaturen rond de 7 graden mar tegen het einde van volgende week dalend naar 5 graden, de nachttemperaturen liggen rond de 3 graden.

Whatsapp ons voor tips of een mooie foto of video op 06-22283965 of mail de redactie op redactie@medemblikactueel.nl

Reageer op dit onderwerp