16.7 C
Medemblik
9 juli 2020 19:59
Medemblik Actueel.

Bizar, dode vos met baksteen aan de staart gevonden in Andijk

Andijk – De politie kreeg woensdagmiddag een melding over een aangetroffen overleden dier op de Dijkweg. Nabij het gemaal was een dode vos aangetroffen, die vermoedelijk al langere tijd geleden was overleden. Aan een van de achterpoten van de vos was een touw bevestigd met een baksteen eraan (zie bijgaande foto).

De dierenpolitie heeft een onderzoek ingesteld en vermoedt dat iemand de vos enige tijd geleden op deze manier in het water van de Molensloot heeft gegooid.
De dierenpolitie is op zoek naar mensen die hier informatie over hebben. Weet u hier iets van of heeft u iets verdachts gezien afgelopen tijd in de omgeving van de Molensloot in Andijk dat te maken kan hebben met deze vos? Belt u dan s.v.p. met de dierenpolitie via tel.nr.: 0900-8844.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: via tel.nr.: 0800-7000.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?