Jordy van Workum breekt pols bij val Zwaagwesteinde

MIDWOUD – Junior B Jordy van Workum heeft tijdens de tweede landelijke baan in Zwaagwesteinde zijn pols gebroken. De skeeleraar uit Midwoud was de laatste tijd in vorm, reed goede uitslagen tijdens de europa cup. Zijn goede prestaties werden beloont met een wedstrijd bij de Junioren A die hij tevens ook goed reed, echter gooit nu een gebroken pols roet in het eten.

“Zijn pols is redelijk goed gebroken” vertelde de teammanager van Adba – Leo Smit aan SkeelerNieuws. “Het is nog even afwachten hoe Jordy zijn pols hersteld, wellicht kan hij het NK rijden.” vertelde de teammanager.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.