22 C
Medemblik
9 augustus 2020 04:53
Medemblik Actueel.

rick schipper sprint - foto skeelernieuws.nl
rick schipper sprint - foto skeelernieuws.nl (archieffoto)

Rick Schipper wint KNSB Baan competitie Wervershoof

WERVERSHOOF – Wat is er mooier dan winnen op de Sjoerd Huisman Piste in Wervershoof waar dit jaar het KPN NK Baan en weg wordt verreden. Afgelopen maandag stond Wervershoof in het teken van de 2e ronde van de KNSB Baan competitie. Met een vol deelnemersveld uit binnen- en buitenland stond er een keur aan top inlineskaters aan de start voor de sprint.

De nieuwe baan in Wervershoof kon nog niet iedereen bekoren, klachten over een gladde baan waren niet van de lucht maar er werd ondanks de gladde baan toch hard gevochten om de zege. Bij de heren wist Medemblikker Rick Schipper de zege voor zich op te eisen voor Jhoan Sebastian Guzman uit Venezuela en Mathis Vosté.  Jordy van Workum zag zich terug op plaats 4. Andijker en vers in het bezit van een profcontract Janno Botman eindigde als de nr. 8.

De overige Westfriezen eindigden als: 11e – Kay Schipper (Medemblik), 12e – Twan Berlijn(Medemblik), 15e – Ivo de La Porte(Oostwoud), 45e – Gert Jan van Diepen(Wervershoof), 47e – Daan Berkhout(Hauwert).

Ruben Oldenburger uit Nibbixwoud en Bas Meijer uit Oostwoud vielen buiten de einduitslag, zij werden gediskwalificeerd.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?