Medemblik Actueel.

Politie

Wie herkent deze winkeldief..

WERVERSHOOF – Drogisterij Vroegop in Wervershoof heeft afgelopen woensdag 11 mei te maken gehad met een klant die waarschijnlijk helemaal per ongeluk is vergeten de 2 ruikertjes ter waarde van 183 euro af te rekenen.

Het personeel wist gelukkig de man tegen te houden maar deze liet zijn tas vallen en is er vandoor gegaan. In de tas vond de politie kleding en een kassabonnetje van de C&A in Den Helder.  De politie is op zoek naar deze winkeldief, weet u wie dit persoon is bel dan met de politie via telefoonnummer: 0900-8844(tuig).

Verdachte op onderstaande video heeft op woensdag 11 mei jl. geprobeerd om in onze winkel in Wervershoof een tweetal geuren met een totale waarde van €183,- te stellen.Door adequaat ingrijpen van ons personeel is de diefstal voorkomen, en heeft de verdacht zijn tas met o.a. kleding en een kassabonnetje van CA in Den Helder achter gelaten.Ondanks dat de verdachte niets heeft kunnen stelen is de politie alsnog op zoek naar deze verdachte.Heeft u informatie omtrent de verdachte, en/of de diefstal? Dan kunt u contact opnemen met de politie onder telefoonnummer 0900-8844

Gepostet von DA Drogisterij Vroegop Andijk & Wervershoof am Donnerstag, 12. Mai 2016

Reageren via facebook