16.6 C
Medemblik
4 juli 2020 00:08
Medemblik Actueel.

Opvallende expositie in Beeldentuin De Kunstkwekerij Wognum

WOGNUM – Vanaf 23 mei is de nieuwe expositie in beeldentuin De Kunstkwekerij in Wognum voor iedereen te bezichtigen. In de aangelegde boomkwekerij van initiatiefnemer John Koomen worden buitenobjecten van verschillende materialen tentoongesteld. 

Deelnemende kunstenaars zijn o.a. Aad Hoetjes, Alinda Ottens, Frea Lenger, Irma van Koningsbrugge, Ine Boeijen en Linda Verkaaik. Linda exposeert op dit moment ook langs de kust van Hoorn en in januari jl. is er een beeld van haar op Marken onthuld. Dit werk herinnert aan de watersnoodramp van 1916. Deze combinatie is een mooie verbinding met haar beelden in De Kunstkwekerij. Met uitzicht over de weidse polder kunt u een prachtige wandeling maken langs de hedendaagse kunstobjecten en bijzondere bomen in de beeldentuin met een oppervlakte van anderhalve hectare. Vanaf verschillende bankjes is er de gelegenheid om te genieten van de sculpturen. Wanneer u een liefhebber bent van natuur en cultuur is De Kunstkwekerij een aanrader voor u.

Patrick Bergsma

Klassiek is het werk van Patrick Bergsma in vorm. De beelden zijn modern, van nu. Op het eerste gezicht creëert Patrick Bergsma alledaagse dingen. Toch blijken de dingen die de Heerhugowaardse kunstenaar in zijn eigen omgeving vaak tegenkomt, zijn fantasie op gang te brengen, waardoor bijzondere taferelen met een knipoog ontstaan.
Alle kunstwerken zijn tot 26 september te bewonderen in De Kunstkwekerij.

Meer informatie kunt u vinden op www.dekunstkwekerij.nl

Reageren via facebook