Medemblik Actueel.

archief foto
Schaatsen & skeeleren

Vier Medemblikkers bij eerste 10 Puntenkoers Almere

MEDEMBLIK – Maar liefst vier Medemblikse mannen in de top 10 afgelopen woensdagavond tijdens de Punten-afvalkoers in Almere. Achter de winnaar Michel Mulder wist Kay Schipper de tweede plaats voor zich op te eisen, broer Rick Schipper wist plaats 6 voor zich op te eisen. De gebroeders Berlijn wisten beslag te leggen op plaats 8 (Twan Berlijn) en op plaats 9 (Tjeu Berlijn).

Bij de heren Senioren Punten-Afvalkoers over 10000 meter wist Kay Schipper als negende te eindigen voor Rick Schipper op plaats 11 en de gebroeders Berlijn op plaats 23 en 24.

Bij de Junioren A Heren 300 meter wist Jordy van Workum uit Midwoud plaats 3 voor zich op te eisen en Menno de Visser uit Andijk plaats 25. Bij de junioren A punten-afvalkoers over 10.000m  finishte Jordy van Workum wederom op plaats 3 en wist de uit Andijk afkomstige Menno de Visser op plaats 18 te eindigen.

Tussenstand na twee wedstrijden Sprintklassement junioren-A Heren:

  • Op plaats 3 de uit Midwoud afkomstige Jordy van Workum en de uit Andijk afkomstige Menno de Visser staat daar op plaats 23.

Tussenstand na twee wedstrijden Sprintklassement Heren;

  • Hier vinden wij Kay Schipper terug op plaats 2, Rick Schipper op plaats 6, Twan Berlijn op plaats 8 en Tjeu Berlijn op plaats 9.

Tussenstand na twee wedstrijden Lange afstanden klassement Junioren Heren

  • Wederom staat Jordy van Workum hier op de derde plaats en vinden wij Menno de Visser terug op plaats 18

Tussenstand na twee wedstrijden Lange afstanden klassement Heren:

  • Hier staat Kay Schipper op plaats 9, Rick Schipper op plaats 11, Tjeu Berlijn op plaats 24 en Twan Berlijn op plaats 25

 

 

Reageren via facebook