11.6 C
Medemblik
15 juli 2020 07:31
Medemblik Actueel.

archief foto

Vier Medemblikkers bij eerste 10 Puntenkoers Almere

MEDEMBLIK – Maar liefst vier Medemblikse mannen in de top 10 afgelopen woensdagavond tijdens de Punten-afvalkoers in Almere. Achter de winnaar Michel Mulder wist Kay Schipper de tweede plaats voor zich op te eisen, broer Rick Schipper wist plaats 6 voor zich op te eisen. De gebroeders Berlijn wisten beslag te leggen op plaats 8 (Twan Berlijn) en op plaats 9 (Tjeu Berlijn).

Bij de heren Senioren Punten-Afvalkoers over 10000 meter wist Kay Schipper als negende te eindigen voor Rick Schipper op plaats 11 en de gebroeders Berlijn op plaats 23 en 24.

Bij de Junioren A Heren 300 meter wist Jordy van Workum uit Midwoud plaats 3 voor zich op te eisen en Menno de Visser uit Andijk plaats 25. Bij de junioren A punten-afvalkoers over 10.000m  finishte Jordy van Workum wederom op plaats 3 en wist de uit Andijk afkomstige Menno de Visser op plaats 18 te eindigen.

Tussenstand na twee wedstrijden Sprintklassement junioren-A Heren:

  • Op plaats 3 de uit Midwoud afkomstige Jordy van Workum en de uit Andijk afkomstige Menno de Visser staat daar op plaats 23.

Tussenstand na twee wedstrijden Sprintklassement Heren;

  • Hier vinden wij Kay Schipper terug op plaats 2, Rick Schipper op plaats 6, Twan Berlijn op plaats 8 en Tjeu Berlijn op plaats 9.

Tussenstand na twee wedstrijden Lange afstanden klassement Junioren Heren

  • Wederom staat Jordy van Workum hier op de derde plaats en vinden wij Menno de Visser terug op plaats 18

Tussenstand na twee wedstrijden Lange afstanden klassement Heren:

  • Hier staat Kay Schipper op plaats 9, Rick Schipper op plaats 11, Tjeu Berlijn op plaats 24 en Twan Berlijn op plaats 25

 

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?