18.8 C
Medemblik
22 mei 2020 20:54
Medemblik Actueel.

Jan de Vries tijdelijk raadslid voor de VVD Medemblik

MEDEMBLIK – De vanwege prive-omstandigheden tijdelijk afwezige Önder Sahin krijgt in Jan de Vries een tijdelijke opvolger voor de duur van 16 weken.  Jan de Vries is geen onbekende in de gemeenteraad van Medemblik, in de vorige gemeenteraden was Jan de Vries ook al gemeenteraadslid en is op dit moment commissielid voor de VVD Medemblik.

Aankomende donderdag zal de gemeenteraad voor aanvang van de raadsvergadering Jan de Vries installeren als tijdelijk raaadslid.  Jan de Vries staat in de raad bekend om zijn enorme kennis op juridisch gebied, maar is ook op bestuurskundig terrein iemand om rekening mee te houden.

Lees ook: VVD-raadlid Önder Sahin neemt gedwongen pauze van de gemeenteraad

Jan de Vries werkt op dit moment freelance o.a. voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk als juridisch adviseur en is secretaris van de Raad van Commissarissen van de Woningstichting Den Helder.

Reageren via facebook