Medemblik Actueel.

Politiek

Gemeente Medemblik verlaagde aanslag toeristenbelasting vakantiepark “het Grootslag”

Andijk – De gemeente Medemblik blijkt in de jaren tot aan 2015 de aanslag toeristenbelasting voor vakantiepark het Grootslag drastisch te hebben verlaagd. Piet Groot van de BAMM vind dit mar vreemd overkomen en klom in de pen om opheldering te vragen bij het college van de gemeente Medemblik.

Nu blijkt dat er geen kwijtscheldingen hebben plaatsgevonden maar dat er diverse verminderingen hebben plaatsgevonden op de opgelegde aanslagen. De gemeente Medemblik zegt dat dit het gevolg is van een verminderd aanbod van vakantiehuizen.

Op het vakantiepark zijn de afgelopen diverse vakantiehuisjes gesloopt, velen verkeerden in slechte staat van onderhoud.

Lees ook: De gemeente Medemblik handhaafd verbod permanente bewoning recreatiewoningen.

Reageren via facebook