Open dag Radboud Inline-Skating Medemblik

MEDEMBLIK – Op zondag 25 maart start skeelerseizoen 2018 bij Radboud Inline-Skating. Om 10:30 beginnen we met de open dag op onze locatie in Medemblik, gelegen aan Opperdoezerpad 2 . Tussen 10:30 tot 12:30 zijn er diverse clinics waaraan iedereen kan deelnemen, en vrij skeeleren kan natuurlijk ook. Ervaar hoe leuk skeeleren is en wie weet treed jij straks wel in de voetsporen van onze olympische medaillewinnaar Irene Schouten!

Skeelers zijn bij ons te leen maar je mag ook je eigen skates meenemen. Deze dag is er ook weer de populaire tweedehandsmarkt, en een wedstrijd voor de jeugd van 6-17 jaar. Aan dit Jeugd Skate Toernooi kan iedereen deelnemen, aanvang 13:00 (inschrijven vanaf 11:30). De open dag wordt 17:00 uur afgesloten met de prijsuitreiking.

Wij vertellen u deze dag graag meer over de mogelijkheden om bij de vereniging te trainen. We hebben trainingen voor :

  • Pupillen in de leeftijd van ca. 6 jaar tot 12 jaar in zowel breedtesport (recreatief) als wedstrijdrijders (dagelijks in de week)
  • Wedstrijdrijders vanaf ca. 13 jaar t/m senioren.
  • Volwassenen: conditie en techniektrainingen voor schaatsers en recreanten, zowel overdag als ’s avonds op verschillende momenten in de week.
  • G-sporten voor sporters (jong en oud) met een verstandelijke en lichte lichamelijke beperking.

Ook rijden we wekelijks een toertocht, en zullen we dit jaar toertochten voor de jeugd organiseren i.s.m. recreatieschap Westfriesland, met als doel de jeugd meer te stimuleren om goed, vaker en beter te bewegen.

Meer informatie op www.radboud-inlineskating.nl

Reageren via facebook