Toekomstbeeld Medemblik, fictie of waarheid (Foto: Medemblik Actueel)

Landschapsarchitect Provincie Noord-Holland is een grote leugenaar

Medemblik – Mark Eker, de landschapsarchitect van de Provincie Noord-Holland liegt erger dan een drukkerij kan bijbenen.

De beste man zegt namelijk dat de foto’s die gemaakt zijn van de Nieuwstraat met de ‘Ambtenaar’ op de achtergrond ‘gephotoshopt’ zijn en misbruikt worden door de gemeente Medemblik om zo meer kracht bij de ‘NEE’ die de gemeente Medemblik heeft tegen de komst van de mega grote windmolens bij Zwaagdijk.

Hoe deze man bij deze leugen komt is en groot raadsel, mogelijk is de beste  man nog nooit in de stad Medemblik geweest en weet hij ook niet hoe de echt situatie is, maar om de gemeente Medemblik van liegen en bedriegen te beschuldigen is genoeg redenen om te gaan eisen dat deze man uit zijn functie van landschapsarchitect wordt gezet en een officieel excuses maakt richting de gemeente Medemblik. 

Heel toevallig was deze zelfde man ook ‘zomaar’ iemand uit het publiek tijdens de laatste bijeenkomst van de onafhankelijke commissie van de Provincie Noord-Holland die bijeen was gekomen om te praten over de komst van de enorme windmolens bij Zwaagdijk.

Ed Meester, fractieleider van de CDA-fractie noemt de bewering van de man absurd en absoluut niet waar. Ed Meester zegt : ‘Ik nodig de beste man bij deze uit naar Medemblik te komen om met eigen ogen te zien hoe de molen boven alles uit steekt en dan krijgt hij nog een kopje koffie en een gevulde koek ook.”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.