20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 00:23
Medemblik Actueel.

Rommelmarkten in de gemeente Medemblik

Creatief markt Oosterhaven Medemblik

Medemblik – Voor de zesde keer wordt er een creatief markt georganiseerd op de Oosterhaven in Medemblik. Het beloofd een hele happening te worden te meer omdat er die dag dan ook het korenfestival in de stad gehouden wordt.

De Oosterhaven is zeker tot de visafslag gevuld met kramen die allerlei creatieve zaken te bieden hebben. Maar er kunnen nog kramen bij, dus je hebt veel spullen die je zelf gemaakt hebt, of jam of je organiseert workshops of body work-outs. Het maakt niet uit als je er zelf maar staat. Het zijn echte marktkramen, 4 meter breed, ze staan per 2 en kosten € 22.= per stuk.

Om er niet alleen een creatieve boel van te maken maar ook een gezellige boel zullen diverse koren ook op de Oosterhaven optredens verzorgen.

De markt is op 22 mei aanstaande en begint om 11.30 uur.

Wil je een kraam of meer informatie? Bel dan naar Portugees restaurant Costas en vraag naar Margo 0227-548017 of mail naar margo.kalverboer@quicknet.nl.

Reageren via facebook