14.1 C
Medemblik
24 oktober 2020 16:31
Medemblik Actueel.

Bonifaciuskerk Medemblik: Dickens kunst & kerstfair

MEDEMBLIK – In de Bonifaciuskerk wordt een sprookjesachtige kerstsfeer gecreëerd, waarbij de Dickens figuren voor een extra accent zorgen, die u terugbrengt naar vroeger tijden. Er zijn ook sfeervolle muzikale optredens.

Op de kramen treft u de bekende antieke kerstballen en oude kerstversiering maar ook antiek, curiosa, brocante, woonaccessoires, hobbyartikelen, sierraden, jams, chocolade, zelfs aparte kleding ontbreken niet !

Er zijn kunstenaars die o.a. bronzen beelden, keramiek en schilderijen aanbieden.Dit is een combinatie die u nergens anders vindt en dan ook uniek is in de regio ! In de foyer van de kerk is er een groot aanbod van hapjes en drankjes … uiteraard glühwein en erwtensoep ! Ook op het Kerkplein is het heel gezellig met diverse kramen, de kerstman en natuurlijk de Dickens figuren.

Deze markt gaat, ongeacht de weersgesteldheid, altijd door !! De opbrengst komt ten goede aan de restauratie van de Bonifaciuskerk.

Entree € 1 inclusief 1 gratis lot

Reageren via facebook