Pim Schipper zonder sponsor, Belist.nl stopt met schaatsploeg

Medemblik – Niemand zag het aankomen, en daarom was de schok ook harder dan gedacht. Bislist.nl heeft vanmiddag bekend gemaakt te stoppen met de schaatsploeg waar o.a. Medemblikker Pim Schipper voor schaatste.

Kees Verpalen, directeur van Beslist.nl, legt de schuld bij de KSNB en het commerciële model dat die willen gaan hanteren. Tegen Schaatsen.nl zegt Verpalen: “We doen het met pijn in ons hart, want we zijn inmiddels een beetje vergroeid met het schaatsen, maar er is absoluut geen balans tussen dat wat de bond bijdraagt en dat wat de sponsoren betalen”, zegt Verpalen tijdens een persbijeenkomst waar hij de beslissing van de prijsvergelijkingssite wereldkundig maakte.

Pim Schipper kon nog geen reactie geven maar zodra wij die binnen hebben zullen wij hier over berichten.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.