5 C
Medemblik
27 november 2020 07:14
Medemblik Actueel.

Stap eens in de boot bij Roeivereniging De Kogge Onderdijk

Onderdijk – Weleens aan roeien gedacht? In Onderdijk heeft roeivereniging De Kogge sinds 2006 haar onderkomen. Nu het voorjaar is, wil iedereen weer naar buiten en bewegen. Roeivereniging De Kogge heeft zondag 10 april van 11 tot 15 uur haar open dag. Kom langs en stap eens in de boot.

Er wordt geroeid in één-, twee- en vierpersoonsboten. Roeien  is een sport die het hele jaar door beoefend wordt en roeien is niet aan leeftijd gebonden. Er wordt geroeid naar het Egboetswater, Oostwoud of een rondje door Medemblik. Heerlijk genieten van de natuur. Kom kijken, en stap in de boot. Lijkt het je wat, dan kun je altijd een paar proeflessen nemen. Op 18 en 25 mei van 19 – 21 uur zijn er ook nog inloopavonden om kennis te maken met de roeisport. Roeivereniging De Kogge vind je in Onderdijk 201.

Informatie Michiel Roos, voorzitter: 0227 541470 of voorzitter@roeiverenigindekogge.nl. www.roeiverenigingdekogge.nl

Reageren via facebook