14.7 C
Medemblik
9 juli 2020 05:52
Medemblik Actueel.

Andijkse rockband ‘The Fruitmachine’ introduceert nieuw bandlid

Wervershoof – The Fruitmachine is terug! De garage rock band uit Andijk is na een rustig jaar vol van studie en buitenlandse avonturen weer terug in actie. Op vrijdag 8 april in Hèt Café van Wervershoof zal de comeback plaatsvinden.

Maar deze avond is naast een comeback ook een primeur. Na vijf jaar als drietal gespeeld te hebben in verschillende zalen, op diverse festival zoals Dijkpop en Forever Young en in het voorprogramma van o.a. John Coffey,  is er nu een vierde lid aan de band toegevoegd. Bassist Tom Deen komt de band met groovende baspartijen versterken.

Met de komst van een bassist is er een nieuwe dimensie aan de muziek van The Fruitmachine toegevoegd. Oude nummers klinken nieuw en daarnaast zullen twee volledig nieuwe nummers deze avond gespeeld worden. Naast live muziek zal op deze avond ook het debuutalbum “Warhead Guided Missile” en speciale The Fruitmachine T-shirts te koop zijn.

Mis het niet en zorg dat je erbij bent op vrijdag 8 april. Locatie: Hèt Café van Wervershoof – Aanvang: 21:30 – Entree: Gratis.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?