Keepster Jorien Kooy eerste aanwinst voor Westfriesland SEW

Nibbixwoud – Westfriesland SEW is blij te kunnen melden dat men een eerste versterking voor komend seizoen heeft kunnen vastleggen. Gisteravond bereikte de eredivisionist overeenstemming met keepster Jorien Kooy. Ooit is zij begonnen met handballen bij VZV en is nog steeds woonachtig in ’t Veld.

In de periode 2011 t/m 2013 heeft Kooy het doel verdedigd van DOS. Aansluitend heeft zij nog één seizoen bij DSS gespeeld waarna zij noodgedwongen moest stoppen in verband met te drukke werkzaamheden en dit niet meer viel te combineren met topsport.

De nu 28 jarige Kooy brengt een enorme dosis aan ervaring mee en hoopt zo haar bijdrage te kunnen leveren aan de successen van Westfriesland SEW.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.