Bon-Filmhuis: 45 years

Medemblik – Ook na een huwelijk van bijna een halve eeuw oud is nog maar de vraag hoe goed je de ander eigenlijk kent. Daar komen Kate en Geoff achter wanneer ze in de week van hun 45e huwelijksverjaardag bericht krijgen dat het lichaam van Geoffs’ voormalige vriendin Katja uit het ijs van een Zwitserse gletsjer tevoorschijn is gekomen, vijftig jaar nadat ze daar, net buiten het zicht van haar geliefde, in de afgrond verdween.

Boem. Hoe een echo uit zo’n ver verleden een stabiel huwelijk aan het wankelen brengt, is wat de film vervolgens van nabij observeert. Zo nabij, dat te midden van alles wat er tussen Kate en Geoff wordt uitgewisseld, zich een bodemloos reservoir opent van wat níet gezegd, níet gedaan en nooit gebeurd is.

Details:

  • Waar: Admiraliteitsweg 6a 1671 JA Medemblik
  • Wanneer: 8 april 2016
  • Hoe laat: 21:15 uur
  • entrée: € 5,00
  • Reserveren

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.