16.5 C
Medemblik
27 mei 2020 11:30
Medemblik Actueel.

Motorcoureur Rob Hartog helemaal klaar voor het grote werk

Abbekerk – Zaterdag 27 maart was voor Rob Hartog en zijn ‘Team Hartog’ een belangrijke dag. Het nieuwe team werd voorgesteld voor het in grote getale toegestroomde publiek. Vorig jaar nog in het groen, dit seizoen in het geel/groen en nog belangrijker gepromoveerd naar een hogere klasse, de ‘FIM Superstock 1000’,  waarin Rob Hartog op een Kawasaki ZX-10R gaat proberen de zeges de zijne te maken.

Het team zit nog druk in de voorbereidingen voor het aankomend seizoen om op 3 april 2016 af te trappen in het Spaanse Aragon waar de eerste wedstrijd van het seizoen zal gaan plaatsvinden. Direct daarna volgt op 17 april 2016 Nederland de wedstrijd op Assen.  Aan het FIM Superstock 1000 doen maar liefst 39 coureurs mee waardoor het een zeer compentief veld is geworden, maar Rob Hartog heeft alle vertrouwen in zijn ploeg en materiaal dat het een succesvol seizoen gaat worden.

Reageren via facebook