16.3 C
Medemblik
24 september 2020 17:45
Medemblik Actueel.

Handbalmeiden Tabor College zijn gewoon de 7e van de wereld geworden

Nibbixwoud – Na een nagelbijtende zenuwslopende wedstrijd tegen het sterke Kroatië wisten de handbalmeiden van het Tabor College met het kleinst mogelijke verschil te winnen van Kroatië, 27-26 is de uiteindelijke eindstand geworden.

En dankzij deze winstpartij is Nederland als zevende geëindigd bij het WK Handbal voor scholen waarmee het Tabor College uit Hoorn direct de best presterende school uit Nederland is geworden. De meiden mogen met trots terugkijken op het toernooi, en de handbalscouts op de tribunes zullen met groot genoegen de meiden hebben gevolgd en wie weet wat voor sportieve carriëre ze tegemoed gaan in  het handballen.

Vast staat dat ze Nederland op de kaart hebben gezet bij het schoolhandballen en het goede voorbeeld  hebben gegeven aan het Nederlands Dameshandbal team dat nu aan haar WK gaat beginnen. En wie weet….. zien we deze meiden over een paar jaar ook wel in het Nederlands elftal spelen, aan kwaliteit geen gebrek.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?