12.3 C
Medemblik
25 mei 2020 09:28
Medemblik Actueel.

Spelmoment uit de wedstrijd van MOC tegen Oudesluis (Foto aangeleverd)

Voetbal: Zesklapper MOC tegen Oudesluis

MIDWOUD – Met een zeer sterke 1e helft werd Oudesluis de speelbal van vvMOC waarin niet tegen maar met de tegenstander werd gespeeld. De deceptie van een week eerder tegen Oosterend zorgde voor een nieuwe spelmethode waarbij de kwaliteiten van de individuele spelers beter tot hun recht moesten komen.

Een concept niet zonder gevaar maar wat tegen deze tegenstander zeer goed uitpakte. Uiteraard oogde de tegenstander niet goed, maar dan nog moet je als efltal voetballen en dat werd in de eerste helft goed uitgevoerd. Daarnaast is de tegenstander, wanneer je de bovenliggende partij bent,  zo goed als dat je als team toelaat. En in de eerste helft lieten we weinig toe.

Een ruststand van 4-0 en een snelle 5-0 in de 2e helft zorgde er voor dat onbedoeld het gas er af ging en onze tegenstander zelfs een paar goede kansen kregen op een ere treffer. De verslapping is niet goed en geeft ook duidelijk aan dat er nog voldoende stappen moeten worden gemaakt.

Volgende week een uitwedstrijd tegen DESS. Een tegenstander die 1 punt meer heeft, en net als wij een eenvoudige overwinning boekte tegen Kaagvogels.

Reageren via facebook