15.8 C
Medemblik
20 september 2020 13:36
Medemblik Actueel.

Handbalmeiden Tabor College uitgeschakeld..

Rouen – Helaas, ze hebben het niet gered. De handbalmeiden van de tabor College uit Hoorn waar veel meiden uit de gemeente Medemblik in spelen, via Westfriesland SEW, hadden in Slovenië een tegenstander van wereldniveau.

De handbalmeiden starten meer dan uitstekend maar keken bij de rust toch tegen een achterstand van 4 doelpunten aan, in de tweede helft liep dit op naar 8 punten. De eindstand 22-14 in het voordeel van Slovenië een land dat bekend staat om de uitstekende handbalsters.

Maar al met al mogen de handbalmeiden met ontzettend veel trots terugkijken op het toernooi, nog nooit was er in de geschiedenis van het WK Handbal voor scholieren een school uit Nederland zover gekomen. Meestal lagen die er na de eerste ronde al uit.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?