European Cup Jiu Jitsu in Topsporthal in Wognum / trendsettend in Europa !!

WOGNUM – Op zaterdag 6 april gaat in de gemeente Medemblik de tweede editie plaatsvinden van  European Cup Jiu Jitsu-Duo Games. In samenwerking met de Europese Jiu Jitsu Federatie, de Judo Bond Nederland en de Budoschool Shi-Sen-Do is het volstrekt nieuwe concept een doorslaand Europees succes gebleken. Voor dit evenement is een contract getekend voor 4 jaar en de spectaculaire techniekvergelijkende wedstrijdvorm is op Europees niveau enorm aan het groeien. Dit blijkt ook wel uit het aantal aanmeldingen want het evenement heeft nu al de sterkste bezetting aan deelnemers die gelijk ligt aan een Europees Kampioenschap.

Op 6 april komen er o.a. oud Europees en Wereldkampioenen naar Medemblik om op het allerhoogste niveau met elkaar de strijd aan te gaan. 180 Jiu jitsuka’s uit o.a. Rusland, Slovenië, Noorwegen, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, België, Frankrijk en uiteraard Nederland zijn actief bij deze hoog gekwalificeerde Europese qualifier.

Het evenement zal met live muziek worden ondersteund en met een spetterende lichtshow zullen ook enkele show duo’s een performance komen geven. Dit is ook precies wat het evenement uit wil stralen, een verbindend evenement voor jong en oud met technieken op Europees topniveau. Het evenement zal rond 9.15 u. officieel worden geopend door de burgemeester van de gemeente Medemblik.

Iedereen is van harte welkom en er zal geen entree worden geheven. Er is wel de mogelijkheid om te doneren voor het Goede Doel (Miranda Mania) waar de organisatie zich aan heeft verbonden. De zaal gaat open voor het publiek rond 8.30 u. en het toernooi zal van 9.00 u. tot 17.00 u. gaan duren. De finales staan gepland rond 15.15 u.

[signoff]

Reageren via facebook