Medemblik Actueel.

Terstal roept jongens vest en sweatshirt terug

Zwaagdijk – De afgebeelde artikelen in de maten 92 t/m 164 voldoen niet aan de veiligheidseisen van terStal. De koordjes in de capuchon/kraag hadden niet aangebracht mogen worden i.v.m. gevaar van mogelijke verstikking.

Deze artikelen waren tot 31 januari, met koordjes, te koop in onze filialen. Als u in het bezit bent van één van deze artikelen wordt u dringend verzocht deze koordjes volledig te verwijderen. Na verwijdering van de koordjes kunnen de artikelen weer veilig gedragen worden. Indien gewenst, kunt u het artikel uiteraard ook retourneren naar één van onze filialen.

U heeft recht op volledige terugbetaling van de aankoopsom.

U vindt een Terstal oa. in het winkelcentrum Klaverweide in Zwaagdijk-Oost

Reageren via facebook