16.6 C
Medemblik
3 juli 2020 23:00
Medemblik Actueel.

OVW Wervershoof: Gert van der Valk, de vijfde generatie

Wervershoof – Op woensdag 16 maart is Gert van der Valk (28) te gast bij de OVW Special in Café Restaurant ’t Fortuin. Gert behoort tot de vijfde generatie van de beroemde familie. Sinds 1 juli 2014 runt hij het Van der Valk hotel in Hoorn. Hij deelt graag met u hoe het is om een Van der Valk te zijn en als directeur het gedachtegoed van zijn voorouders voort te zetten.

Vier generaties geleden begon zijn betovergrootvader een café in een kleine boerderij in Voorschoten. Ondernemend als hij was bouwde hij er al snel een speeltuin bij en later volgden motelkamers. Zijn kinderen namen zijn handelsgeest over en elke loot aan de stamboom breidde het verder uit.

Liefde voor het vak

Gert groeide op in het hotel in Tiel. De liefde voor het vak is aangeboren. ‘Mijn vader en moeder hebben me nooit gepusht. Ik wist al jong dat het hotelwezen bij mij past. Ik speelde in en rond het hotel en kreeg veel mee vanuit de openheid van mijn ouders.

Thuis in West-Friesland

De jonge ondernemer voelt zich thuis in West-Friesland. ‘Ik werd wel gewaarschuwd voor het stugge karakter van de regio, maar als je laat zien dat je ervoor gaat, dan is het goed. Juist in dit vak is het een uitdaging om de mindset van mensen te veranderen. Ik vind dat mooi en het gaat me goed af.’

Toekomstplannen

Het hotel in Hoorn is onderdeel van Van der Valk International; één van de 9 groepen van het Van der Valk concern wereldwijd. Binnen het concern komen alle bloedlijnen samen. Met elkaar zorgen ze voor groei en werken ze aan nieuwe projecten. Zo zijn de ouders van Gert onlangs in Tiel gestart met Valk Vitaal, een zorghotel. Het betreft een pilot voor een concept dat Gert graag wil uitrollen richting Hoorn.
Toekomstplannen genoeg, maar voorlopig houdt hij zich bezig met de vestiging in Hoorn dat door de combinatie met een bioscoop, casino, meeting & events, diverse bars en twee restaurants, veel extra’s te bieden heeft.

Programma

  • 19.30 Inloop
  • 19.45 Welkom door de OVW
  • 20.00 Spreker Gert van der Valk
  • 21.30 Einde presentatie, start netwerkmoment

Aanmelden

De presentatie is gratis en toegankelijk voor leden van de OVW én andere geïnteresseerden. Aanmelden via het formulier op www.ovw.nl of door een email te sturen naar info@ovw.nl
U bent van harte welkom op 16 maart 2016 om 19.30 uur in ’t Fortuin, Dorpsstraat 190, 1693 AK Wervershoof
www.ovw.nl

Reageren via facebook