-1.7 C
Medemblik
25 januari 2021 08:12
Medemblik Actueel.

Feestelijke opening Kruidvat Zwaagdijk

Kruidvat: “Begin niet te laat met uw sinterklaas en kerstaankopen”

MEDEMBLIK – De coronacrisis en de kans op een mogelijke lockdown en de steeds verder toenemende populairiteit van de webwinkels is voor Kruidvat, met winkels in Medemblik, Wognum en Zwaagdijk-Oost, genoeg redenen om haar klanten te vragen niet te laat te beginnen met het inkopen van sinterklaas en de kerstcadeaus .

Door juist nu al de cadeaus te kopen weet u zeker dat u ze ook op tijd in huis heeft. Het winkelbedrijf verwacht een topdrukte bij de pakjesbezorgers , die door de coronacrisis het al zeer druk heeft. PostNL rekent op een toename van 60 tot 70% van het aantal pakketjes rond de aankomende feestdagen.

Kruidvat laat weten dat ze door deze oproep nu te doen de drukte hoopt te voorkomen en de veiligheid in de winkels te kunnen garanderen.

Reageren via facebook