19.9 C
Medemblik
2 augustus 2020 19:17
Medemblik Actueel.

Nadine Swagerman vertelt over haar thrillerdebuut

MEDEMBLIK – Eén waarheid, de spannende YA-thriller van Medemblikse Nadine Swagerman, verschijnt bij uitgeverij Kluitman. Zaterdag 9 juni is Nadine Swagerman te gast bij boekhandel Stumpel om te spreken over haar debuut. De middag begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

ÉÉN WAARHEID
Als Laura’s ouders door een misdrijf om het leven komen, stort haar leven volledig in. Welke gek doet in hemelsnaam zoiets verschrikkelijks? De vragen en de eenzaamheid maken Laura kapot. Ze belandt in een kliniek met mensen die er nog erger aan toe zijn dan zij. Niemand lijkt te begrijpen hoe ze zich voelt, behalve Joritt.

Er wordt een nieuw meisje binnengebracht in de kliniek waar Joritt stage loopt, en hij is meteen onder de indruk. Ze is anders dan de rest. Leuker. Wat doet dit meisje op deze plek? Als hij hoort wat haar is overkomen, wil hij maar één ding: weten wie deze gruweldaad op zijn geweten heeft. Hij gaat op onderzoek uit en langzaam komt hij achter de waarheid.
Maar is dit wel een waarheid die ze willen weten?

NADINE SWAGERMAN
Nadine Swagerman droomde er als zevenjarig meisje al van om schrijfster te worden. Nadine stond in de finale van twee schrijfwedstrijden en in 2017 kwam haar droom uit toen zij een boekcontract tekende bij Kluitman. Naast het schrijven van verhalen, werkt Nadine als tekstschrijver voor haar eigen tekstbureau.

Eén waarheid (€ 16,99) verschijnt bij Kluitman. De middag bij boekhandel Stumpel (Nieuwstraat 70) begint om 15.00 uur en is gratis toegankelijk.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?