Medemblik Actueel.

18 maanden onvoorwaarlijke celstraf voor hoofdverdachte omvangrijke drugshandel

Regionieuws – De rechter heeft vanmiddag de 35-jarige Kamal A. uit Enkhuizen veroordeeld tot 18 maanden onvoorwaarlijke celstraf met aftrek van voorarrest. Kamal A. werd op 3 van de 4 feiten veroordeeld, voor 1 feit het in het bezit hebben van cocaïne kon hij niet worden veroordeeld omdat dit niet bij hem zelf was aangetroffen.

De man uit Enkhuizen is de spil in een drugsbende die zich bezig hield met het telen,rooien, drogen en verkopen van hennep en het dealen van cocaïne. Via telefoontaps kon het O.M bewijzen dat A. de grote man in het geheel was en dat hij 2 ‘runners’ aanstuurde om de cocaïne aan de man te brengen. 

A. is nog niet van justitie af, in september gaat een ontnemingszaak tegen hem van start, het O.M wil de plukzewet op A. loslaten en zoveel mogelijk geld van hem zien te krijgen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?