20 C
Medemblik
20 mei 2020 17:38
Medemblik Actueel.

Live on Stage Everland Wognum

Wognum – De coverband Spangle staat vrijdag 4 maart op het podium van jongerencentrum Everland aan de Sportlaan 13 in Wognum. In het voorprogramma staat singer-songwriter Masja uit Wervershoof.

Spangle heeft z’n roots in Obdam en brengt rockende, dansbare, stampende, slepende en vrolijke muziek ten gehore. In de nieuwe bezetting met zangeres Marloes, drummer Gert-Jan, zanger/gitarist André, bassiste Lonneke en gitarist Marcel is in het najaar van 2015 een nieuwe setlist opgemaakt en is Spangle weer helemaal klaar voor de bühne. De band brengt nummers van onder andere Amy Winehouse, Anouk, Fleetwood Mac en The Police. Meer informatie over de band: www.facebook.com/spanglelive/ .

Zangeres en gitariste deed vele optredens met de band Exception, maar gaat nu solo verder. Het is haar doel om mensen een verhaal te vertellen met eigen nummers en kleine liedjes van onder andere Maaike Ouboter.

Everland Live On Stage begint om 20.30 uur. Wie dan komt, betaalt geen entree. Na 21.00 uur is de toegang drie euro.

Reageren via facebook