Medemblik Actueel.

Popkoor Equality (Foto: Fotografie-RG)

Waarheen? Waarvoor? Met wie? Wanneer? met Popkoor EQuality

MEDEMBLIK – Lieten we je bij het vorige stukje nog piekeren en peinzen toen je de foto van Popkoor EQuality zag staan … deze keer het beloofde tipje van de sluier. Eerst nog even de ‘nieten’ – we gaan niet samen op   safari – een workshop Afrikaans trommelen overwegen we zeker voor de nabije toekomst maar daar heeft  deze PR niets mee te maken – en een uitvoering van “The Lion King” … wie wil het niet maar ook dát is niet  aan de orde.

Wat dan wél??

Op 2, 3 en 4 november geeft Popkoor EQuality een aantal concerten in het geweldig gezellige St. Pieter te Medemblik en we kunnen je bij deze verklappen dat het een zeer veelzijdig en gedurfd avontuur gaat worden.We gaan niet alleen van ‘city to city’ maar doen verschillende landen, wát zeg ik?, zelfs verschillende continenten aan. Ik weet zeker dat je nu ineens de Afrika ‘outfit’ kunt plaatsen én dat je heel benieuwd bent naar de andere drie blokken van ons concert.

Waar gaan die dan over? Welke kleding en sfeerbeelden, en vooral welke liedjes, horen daar dan bij?? Wat let je? Kom gewoon op vrijdagavond 2, zaterdagavond 3 of zondagmiddag 4 (2, 3 én 4 mag natuurlijk ook!!) november naar Sint Pieter te Medemblik om te genieten van een wervelende en zeer afwisselende show. Je bent van harte welkom.

Overweeg je je biezen te pakken en met ons mee op reis te gaan, dan hoef je nu nog niets anders te doen dan ‘vóór-genieten’. Verdere informatie over het programma, de tijden, de kaartverkoop en zo volgt op korte termijn via de plaatselijke krantjes, de info vanuit St. Pieter en Facebook.

Reageren via facebook