Medemblik Actueel.

Marcel de Groot (Foto: Pief Weyman)
Marcel de Groot (Foto: Pief Weyman)
(pop)muziek

Marcel de Groot in Theaterkerk Wadway

MEDEMBLIK – Op zaterdag 20 oktober speelt Marcel de Groot zijn nieuw muziektheatervoorstelling ‘DOOR’ in Wadway. Met nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal, enkele anekdotes. Marcel zal het allemaal even charmant weten te brengen met koele humor en die donkerbruine stem. De aanvang is om 20.30 uur en kaarten en meer info leest u op www.theaterkerkwadway.nl

Zijn eerste programma in 2016 werd lovend ontvangen en met zijn lied Woordenman sleepte hij zelfs een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2018 in de wacht. Dit seizoen is Marcel er weer, nu met DOOR. Ofwel de held heeft zijn leven op de rit.

Die hobbel op de weg? Dat was een beer, niet gezien. Lichtvoetig (ja echt), indringend (uiteraard) en immer oprecht (eerlijk waar). Ditmaal samen met bassist Bart de Ruiter. Zie ook; www.marceldegroot.info

Reageren via facebook