De Jumbo in Zwaagdijk-Oost

PWF in de bres voor betere parkeervoorziening gehandicapten Klaverweide Zwaagdijk

Zwaagdijk – Pieter Koning, gemeenteraadslid van de PWF, komt in de bres voor de gehandicapten die willen parkeren op Winkelcentrum Klaverweide in Zwaagdijk. Koning heeft vanuit de bevolking vragen gekregen waarom er maar 1 gehandicaptenparkeerplaats is op het hele terrein terwijl dit er veel meer moeten zijn.

Lees ook ons dossier: Klaverweide

Koning zegt dat de op vragen van deze groep mensen aan o.a. winkeliers op Klaverweide waarom er geen invalideparkeerplaatsen zijn voor gehandicapten het standaard antwoord was dat zij zich maar bij de eigenaar van het Winkelcentrum moesten melden maar dat zij weinig kans maakten op succes, daar ook de 2e plek bij Jumbo verdwenen is en een gewone parkeerplaats is geworden.

Pieter Koning wil van het college nu weten of zij bekend is met de situatie omtrent het parkeren voor invaliden op het winkelcentrum Klaverweide in Zwaagdijk maar ook of de gemeente op de hoogte is van de gestelde eisen voor een gehandicaptenparkeerplaats en of zij bereid is de eigenaar van het winkelcentrum hier op te wijzen, en als de eigenaar weigert deze parkeerplaatsen aan te leggen welke stappen de gemeente Medemblik dan wil gaan nemen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.