13.9 C
Medemblik
15 juli 2020 01:53
Medemblik Actueel.

Spelmoment uit de bekerwedstrijd Strandvogels – Hollandia in het seizoen 2013-2014. Strandvogels won destijds met 6-1. (Foto: Strandvogels)

Strandvogels in bekerstrijd tegen hoofdklasser Hollandia uit Hoorn

ONDERDIJK – Strandvogels heeft bijzonder veel geluk gehad bij de loting. Justin Kluivert koppelde de Onderdijkers namelijk aan hoofdkklasser Hollandia uit Hoorn. Veel makkelijker tegenstanders had Strandvogels niet kunnen treffen….. Maar zonder gekheid, veel slechter had Strandvogels het natuurlijk niet kunnen treffen met een hoofdklasser.

Wel is het natuurlijk leuk om een dergelijke ploeg eens te treffen in een officieel duel. Strandvogels heeft op zich wel positieve herinneringen aan een bekerduel met Hollandia. In het seizoen 2013-2014 speelden de Onderdijkers in de groepsfase tegen de Hollandianen. In Onderdijk werd het toen maar liefst 6-1 voor de Vogels. Maar alle eerlijkheid gebied te zeggen dat het destijds wel de zaterdagtak van Hollandia betrof.

Hollandia is het seizoen wisselend gestart. Na vijf duels neemt de club de 12e plaats in met 1 overwinning, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen. Die ene overwinning werd geboekt in het openingsweekend van de competitie, toen werd SDO op eigen veld met 0-1 verslagen. Afgelopen zondag werd het 2-2 tegen RKHVV.

Waar Strandvogels dan wel echt geluk mee had, het lootte een thuiswedstrijd. Jammer is dan wel weer dat de bekerwedstrijd tegen Hollandia gepland staat op een avond. Op donderdagavond 26 oktober om precies te zijn, aanvang 20.00 uur. Of het dan weer 6-1 voor Strandvogels zal worden, betwijfel ik. Maar de bal is en blijft rond, we gaan het zien!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?