13.8 C
Medemblik
29 september 2020 00:39
Medemblik Actueel.

Openbaar ministerie wil Ben Saunders 5 maanden opsluiten (video)

Regionieuws – De Hoornse zanger Ben Saunders heeft donderdag voor de rechtbank vijf maanden cel tegen zich horen eisen. De voormalig winnaar van het programma The Voice of Holland wordt ervan verdacht een verkeersregelaar tegen de vlakte te hebben geslagen.

Ook zijn vader en jongere broertje Jamie Saunders stonden donderdag terecht. Zij worden verdacht van openlijke geweldpleging. Ben Saunders zou de verkeersregelaar neer hebben geslagen tijdens het bevrijdingsfestival op 5 mei vorig jaar. Dit deed hij naar eigen zeggen omdat zijn vader werd tegengehouden door de man.

Opvallend is dat tijdens de rechtszaak Ben’s jongere broertje Jamie de schuld van de mishandeling op zich leek te willen nemen. De Officier van Justitie meent echter dat alleen Ben schuldig is aan de zware mishandeling van het slachtoffer. 

Naast de strafeis van vijf maanden tegen Ben Saunders, werden er vier maanden onvoorwaardelijke gevangenisstraf geëist tegen Jamie en een werkstraf van 180 uur tegen vader Saunders.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?