16.7 C
Medemblik
23 september 2020 21:15
Medemblik Actueel.

Winkeldievegge moet gestolen parfum vergoeden

WERVERSHOOF| De 29-jarige Anna N. uit Andijk is woensdagochtend veroordeeld wegens winkeldiefstal bij Drogisterij Vroegop in Wervershoof tot een geldboete van 200 euro voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar en het betalen van de geleden schade aan Drogisterij Vroegop.

Op 9 januari 2016 rond 15:00 uur bezocht de vrouw de winkel in Wervershoof waar zij mascara wilde gaan kopen, maar liep daarna door naar de parfum afdeling waar zij een testfles Paco Rabanne ter waarde van € 100,25 van de stelling pakte er even aan rook en in haar tas stopte. Alles was duidelijk te zien op de camerabeelden die in de rechtszaal werden afgespeeld.

De vrouw zelf, die in gebrekkig Nederlands, verklaarde dat zij absoluut niet dat flesje heeft meegenomen maar ze wist ook niet te vertellen waar dat flesje dan was gebleven.

De Officier van Justitie vond de camerabeelden genoeg zeggen en eiste een geldboete van 200 euro voorwaardelijk met een proeftijd van 2 jaar en het betalen van het flesje parfum aan Vroegop in Wervershoof.

De rechter besloot haar conform de eis te veroordelen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?