Medemblik Actueel.

Schaatsen & skeeleren

Yordi Martens naar DuxSport Racing Team

Medemblik – Yordi Martens maakt in 2016 zijn debuut bij DuxSport Racing Team. De 25-jarige Zuid-Hollander maakt de overstap van het Maple Skate waar hij de afgelopen twee jaar heeft gereden.

Martens was de voorbije maanden vooral op het ijs bij Team Dimphy. Tijdens zijn periode op het viel hij in positieve zin op. De voorbije weken heeft hij goede tijden gereden op de korte afstanden. Team manager Fred Berlijn over het aantrekken van Yordi: “Yordi kennen wij uit onze tijd bij Maple Skate en hij is een toegevoegde waarde voor onze sprinters.”

Berlijn vervolgt “Yordi liet zich afgelopen winter goed zien op het ijs. Hij is snel geworden sinds dat hij ook schaatst.” Yordi Martens zal samen met Arjan Smit, Cornelius Kersten, Lars Conijn, Twan en Tjeu Berlijn rijden bij de senioren.

Reageren via facebook