Ingrediënten
- 1 el kruidenboter
- 150 g gesneden uien
- 450 g minikrieltjes
- 200 g koelverse gebroken sperzieboon
- 150 g diepvries tuinerwten
- 2 middelgrote eieren
- 5 g verse dille
- 100 g verse Hollandse garnalen
Instructies
- Verhit de boter in een hapjespan en fruit de ui 3 min. Voeg de krieltjes toe en bak samen nog 9 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- Kook ondertussen de sperziebonen in ca. 8 min. beetgaar. Kook de tuinerwten de laatste minuut mee en giet samen af.
- Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het water kookt de eieren toe en kook in 6 min. halfzacht. Laat schrikken onder koud stromend water, pel en halveer ze. Snijd de dille grof.
- Schep de groente, ¾ van de dille en de Hollandse garnalen door de krieltjes en verdeel over borden. Leg de eihelften erop en garneer met de rest van de dille.
Extra
Combinatietip: Lekker met kappertjes.
© 2021 Albert Heijn / Allerhande